U bevindt zich hier: Startpagina » Schooldirecties

Onze 10 geboden

1. Ruime keuze aan mogelijkheden
2. Topkwaliteit fotomateriaal
3. Enthousiaste kinderfotografen
4. Leuke extra's gratis
5. Online bestellen
6. Eenvoudige administratie
7. Klantenbinding door kwaliteit
8. Snelle levering
9. Geen langdurige contracten
10. Professionele fotostudio

Ruime Keuze
Wij helpen u graag verder met het bepalen van de juiste keuze voor uw school.

De afspraken
Vooraf worden alle mogelijkheden met u besproken zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Heeft u speciale wensen dan horen wij het graag. Fotograferen, printen, verpakken, alles gebeurd binnen ons bedrijf. Daardoor zijn we flexibel en kunnen wij u gemakkelijk tegemoet komen wanneer u eens wat anders wilt.
Studio- of actiefoto's zewel in de studio als op de speeltuigen
Achtergrond: u hebt de keuze in verschillende achtergronden
Soort pakket: verschillende presentaties
Bestelmethode: pakket meegeven, enkel bestellen online of beide
Welke extra's
Familiefoto's ja of neen, zelfs met broers of zussen die niet op school zitten

contact vooraf
Ongeveer twee weken voor de geplande foto-dag nemen wij nog even telefonisch contact met u op om alles nog een keer door te spreken.

Werkwijze
Aankondiging: de school brengt de ouders en de leerlingen op de hoogte op welke datum het fotograferen plaats vindt.
Opnamedatum: op de afgesproken datum is de schoolfotograaf ruim op tijd aanwezig. Bij grotere scholen kunnen twee fotografen ingezet worden. Een gemiddelde school kan meestal in één dag gefotografeerd worden.

Tijdschema
Voor een goed verloop van de fotosessie is het van belang dat de school een tijdschema maakt zodat elke groep weet hoe laat zij bij de fotograaf verwacht worden.

Fotograferen
De schoolfotograaf gaat enthousiast aan het werk en maakt van elk kind meerdere mooie portretfoto en van elke groep een leuke groepsfoto. De portretfoto's worden meestal in de studio of op de speelplaats gemaakt. Voor de groepsfoto zoekt de fotograaf samen met u naar een geschikte locatie in of rond het schoolgebouw.

Familiefoto's

Aan het begin of aan het einde van de dag kunnen de broertjes en zusjes samen op de foto. Het is ook mogelijk om broers of zussen die niet op school zitten te fotograferen door bijvoorbeeld een half uur vroeger te starten.

Levering

De online-inlogkaartjes of fotopakketten (afhankelijk van uw keuze) worden binnen twee tot drie weken na de opnamedatum op school afgeleverd

Kwaliteit
Kiezen voor kwaliteit lijkt logisch. Volgens ons bepaalt de balans tussen de beschikbare tijd, de fotograaf en de apparatuur de kwaliteit. Door onze professionele studio"s mee te nemen cre ren wij een echte fotostudio. Dit zorgt voor de ideale belichting met de hoogste kwaliteit. De fotografen zijn getraind om in wisselende situaties een constante kwaliteit te leveren. Wij streven naar resultaat gelijk aan professionele fotostudio's, maar dan wel binnen de gestelde schoolfotografie planning.

Veilig opgeborgen
Onze diensten zijn altijd discreet en vertrouwd. Ondanks dat de foto's online worden aangeboden is het alleen mogelijk door het invoeren van een willekeurig gegenereerde code de foto's te bekijken. Onze gegevens en bestanden zijn op het hoogste niveau beveiligd. Persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Auf eine Besteigung des Uluru habe ich aus Respekt vor den Anangu verzichtet. (Tipp: Machen Sie sich kundig, an welchen Orten das Fotografieren erlaubt ist. Nicht überall sind Fotografen, manchmal sogar Personen bestimmter Altersgruppen erwünscht.)

Vom Dune Lookout genoss ich am Abend einen herrlichen Sonnenuntergang mit Blick auf den Uluru, bevor ich mich zur Übernachtung in einem nahegelegen Hotel zurückzog. Am frühen Morgen ging es zurück nach Sydney, von wo ich meine eigentliche Reiseroute startet.