U bevindt zich hier: Startpagina » Schooldirecties » Basisscholen

Ervaring
Het fotograferen op basisscholen is onze specialiteit. Jaarlijks bezoeken wij vele basisscholen voor het maken van de mooiste schoolfoto's. Inmiddels mogen we zeggen dat we een grote ervaring en deskundigheid hebben opgebouwd.

Professionele fotografen
Onze fotografen hebben plezier in hun werk! Het maken van een mooie foto is telkens de uitdaging. Een goede schoolfotograaf gaat op een leuke natuurlijke manier met kinderen om. Verder beschikt hij/zij over enig organisatorisch talent zodat de fotosessie op uw school soepel verloopt. De fotografen hebben natuurlijk ook de nodigde fototechnische kennis.

Service
Achter de fotografen staan een aantal mensen klaar om het werk na de fotosessie in goede banen te leiden. Alles van printen tot verpakken gebeurt binnen ons bedrijf. Zo kunnen we zaken als kwaliteit en levertijd in eigen hand houden.

Vernieuwend
Steeds blijven wij zoeken naar nieuwe manieren om onze producten te verbeteren en het proces soepeler te laten verlopen. Zo ontwikkelen wij regelmatig nieuwe achtergronden en opnamemethodes. Eén van de laatste belangrijke vernieuwingen is het online bestel- systeem. Ouders kunnen zelf hun foto's online bekijken/bestellen! Erg gemakkelijk en geen werkzaamheden meer voor de school