U bevindt zich hier: Startpagina » Schooldirecties » Secundair onderwijs

Geregistreerd fotograferen
Voor het fotograferen van de leerlingen van uw school maken wij gebruik van een laptop waarmee de leerling gegevens direct aan de juiste portretfoto's gekoppeld worden (zie onderaan ID Link). De foto's zijn onmiddellijk na de sessie beschikbaar. De leerlingen krijgen vrijblijvend een foto-set aangeboden of kunnen de foto's zelf online bekijken en bestellen. Betalingen van foto's gaan via de ouders, tenzij anders afgesproken.

Succes
Goed plannen is de sleutel van vlotte schoolfotografie. Wij maken in samenwerking met jullie de ideale planning die aan alle eisen voldoet. Afhankelijk van het aantal leerlingen, de beschikbare tijd en ruimte bouwen wij 1 tot 2 studio's op. Onze manier van fotograferen is snel en leuk.

Het fotograferen van een klas doen wij gemiddeld in 10 minuten, inclusief meerdere poses en een groepsfoto in de studio. Leerlingen gaan maar één keer de klas uit en kunnen snel weer aan de slag. Deze ideale werkwijze is een genot voor directie en leerkrachten. Het spontane contact tussen de kinderen en de schoolfotograaf maakt het resultaat voor de ouders extra leuk.
Multiscreen
Multiscreen is een mogelijkheid voor de ouders bij de bestelling zelf een achtergrond kunnen kiezen voor de foto.
Willen ze een blauwe achtergrond, witte achtergrond, de school als achtergrond of een bruggetje in de buurt? De mogelijkheden zijn onbeperkt.
Roulerende klasfoto
Dit systeem wordt veel gebruikt als 'afscheidsfoto' voor de laatste jaars Er zijn diverse lay-outs mogelijk en u kunt een achtergrond zelf maken.
Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.
Schoolpasjes
Wilt u als school gebruik maken van pasjes in verband met identificatie, toegang tot de school, afrekenen in de kantine of voor het openen van een kluisje, dan kunnen wij u helpen om de pasjes te kunnen leveren.
Wij fotograferen gewoon zoals u dat gewend bent maar werken met ons eigen ontwikkelde programma ID-link en de rest doen wij voor u.
U geeft aan ons door hoe het pasje eruit moet komen te zien en welke informatie, naast de portretfoto, nog meer op het pasje geplaatst moet worden. Met die informatie kunnen wij voor u de pasjes produceren.

Er zijn diverse mogelijkheden:

* Enkelvoudige, bedrukte pasjes
* Pasjes voorzien van een barcode
* Pasjes voorzien van een magneetstrip
* Pasjes voorzien van een chip

ID-link is ontwikkeld om uw schoolfoto's volledig geautomatiseerd te kunnen voorzien van gegevens van de geportretteerde. U kunt dan denken aan naam, adres, leerlingnummer, klas, mentor, mentorgroep, enz.
Doordat dit volledig geautomatiseerd verloopt tijdens het fotograferen, wordt u niet extra belast om de koppeling zelf te doen. EEN GIGANTISCHE TIJDSWINST VOOR DE SCHOOL!
De mogelijkheden zijn groot, zo wordt er rekening gehouden met een "terugkomdag" voor die leerlingen die niet aanwezig waren tijdens de fotosessie.