U bevindt zich hier: Startpagina » Ouders » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

* Welke kleding laat ik mijn kind aandoen?

De beste resultaten worden bij de foto bekomen met kleurrijke kledij. Dus witte en zwarte kledij beter vermijden.

* Wat doe ik met de foto's die ik niet wil kopen?

Geef deze gewoon terug af in de school. Er is geen enkele koopverplichting. Ieder teruggegeven pakket wordt gecontroleerd. Dit moet ter verantwoording aan financi le diensten zoals BTW. Daarna wordt het op een milieubewuste manier vernietigd.

* Hoeveel tijd heb ik om de foto's te kopen?

Dit staat vermeld op het papiertje of wordt door de school doorgegeven.

* Zijn de schoolfoto's geldig als pasfoto?

Jawel, deze zijn geldig omdat ze aan de opgelegde voorwaarden voldoen namelijk: De juiste afmetingen, het hoofd moet frontaal worden gefotografeerd, de achtergrond moet neutraal zijn en de mond moet gesloten blijven. Indien de school ervoor gekozen heeft om pasfoto's in het pakket te hebben, zijn deze zeker te gebruiken. Ze hebben altijd een witte achtergrond!

* Ben ik verplicht het volledige pakket te nemen?

In het pakket zit een prijslijstje. Op dit prijslijstje staat vermeld wat u afzonderlijk kan kopen. Hierbij is ook de prijs vermeld. Wilt u alleen het blad met pasfoto's? Dat kan. U houdt en betaalt het blad met de pasfoto's. De rest van het pakket geeft u terug mee naar school. Al aan grootouders en familie gedacht? Misschien vinden die het ook wel fijn om een schoolfoto van uw kind te krijgen? Dan is het beslist een goed idee om toch het volledige pakket aan te kopen. U merkt dat de prijs van het volledige pakket extra voordelig is.

* Hoe moet ik foto's bijbestellen?

Vul het bijgeleverde papiertje in en geef het af in de school. Indien je toegang hebt tot internet kan je de bestelling online doen, en eerst betalen in de school.

* Kan ik de groepsfoto bijbestellen?

Ja. Schrijf op het prijslijstje het aantal in het vakje van klasfoto. Daarna geeft u het briefje terug mee naar school.

* Hoeveel tijd heb ik om bij te bestellen?

Wij houden het graag administratief eenvoudig voor de school. Daarom raden wij aan om foto's bij te bestellen uiterlijk 1 week na levering. Respecteer in elk geval de richtlijnen van de school.

* Hoe krijg ik de bijbestelde foto's?

Alle bijbestelde foto's worden op school geleverd. Dit gebeurt ongeveer 14 werkdagen nadat wij de volledige reeks van de school hebben gekregen.

* Mijn kind was afwezig voor de foto's. Wat nu?

De fotograaf komt niet meer naar de school terug. Wij fotograferen graag uw kind bij ons in de fotostudio. U krijgt hetzelfde pakket als op school aan dezelfde voordelige prijs. Maak wel een afspraak op : interstudio@antwerpen.be

* Maken jullie ook foto's voor het oudercomité?

Wij maken ook foto's voor activiteiten van het oudercomité. Het spreekt vanzelf dat wij dit enkel zullen doen in overleg met U en met de schooldirectie. De verkoop van de foto's verloopt op een gans andere wijze. De foto's worden op deze website gepubliceerd en op deze wijze te koop aangeboden. Er zijn geen koopverplichtingen. Laat de schooldirectie met ons contact opnemen of vraag hier meer informatie per mail.